Overige referenties

Br. Herman Piek ofm. – penningmeester van de Kerkelijke Instelling Monialen Someren (KIMS) (2 september 2015)

Het wordt tijd dat ik het stokje overdraag. Ik stel voor Marijn van Zon, financieel deskundig, betrokken op zusters, toegewijd man, in het bestuur te benoemen. Ik polste hem en hij is van harte bereid.

Dhr. Hubert H.M. Janssen – directeur klooster Euphrasia (namens Klooster Euphrasia in getuigschrift d.d. 1 oktober 2014)

Marijn is integer en deskundig, een steun, toeverlaat en vertrouwenspersoon in bestuurlijke, juridische en financieel-economische zaken. Open, eerlijk, communicatief en zich onafhankelijk opstellend staat hij bestuur en directeur met raad en daad bij. Hij werkt hard, is zeer betrokken, relativeert, reflecteert, is transparant, heeft een doorleefde Franciscaanse spiritualiteit en beschikt over humor die de zuurste appel bijna zoet doet smaken.

Dhr. Hubert  H.M. Janssen – directeur Klooster Euphrasia (15 juli 2014)

Wij zijn Marijn van Zon grote dank verschuldigd voor de integere en deskundige wijze waarop hij ons bestuur in de afgelopen 13 jaar heeft bijgestaan in bestuurlijke, juridische en financieel-economische zaken. Open, eerlijk, communicatief en zich onafhankelijk opstellend heeft hij ons met raad en daad bijgestaan. Marijn werkt hard en functioneerde zelfs twee maal als interim-directeur toen de organisatie dat nodig had. Wij zullen zijn betrokkenheid, Franciscaanse eenvoud maar ook zijn humor gaan missen.

Dhr. Hubert H.M. Janssen – directeur klooster Euphrasia (namens Klooster Euphrasia in getuigschrift d.d. 1 oktober 2014)

Marijn van Zon is een vakman die zijn kennis van financiën combineert met scherp inzicht in organisatieprocessen en (kerk-) juridische zaken. Hij is snel en accuraat maar de kracht zit in het vermogen te vertragen en zich te verplaatsen in de ander. Een uitstekende begeleider en adviseur van bestuurders en mooie tegenhanger voor een snelle directeur. Zijn doorleefde ervaring met het religieus leven vormt het fundament. Bovendien is Marijn een joviale man met gezond relativeringsvermogen en gevoel voor humor. Dat maakt de moeilijkste klus tot een aangename gezamenlijke uitdaging.